Mijn winkelervaring bij Sjoeshoes.

Mijn winkelervaring bij Sjoeshoes.

Dat we in Nederland kunnen winkelen, weten we allemaal. Ik winkel mij soms helemaal suf. Ik ben in veel (bekende) steden geweest inNederland, maar Nijmegen trekt mij het meest. De winkels inNijmegen hebben werkelijk voor ieder wat wils. Buiten de vele kledingwinkels en schoenenwinkels in Nijmegen, kun je gewoon heerlijk even bijkomen bij een leuk café of terras. Er is één winkel die me erg aanspreekt in deze stad en dat is Sjoeshoes.

 

De winkel Sjoeshoes

Ik ben een ware schoenenliefhebber en wat ik dus erg belangrijk vindin een stad zijn de schoenenwinkels die de stad te bieden heeft. InNijmegen zit mijn favoriete schoenenwinkel, namelijk Sjoeshoes en dus zou ik deze stad aan iedereen aanraden.

 

De reden dat ik gek ben op hun schoenen is het feit dat de schoenen die je hier kunt vinden geïnspireerd zijn op de schoenen van Jan Jansen. Deze persoon is een zeer bekende schoenen ontwerper inNederland. Jan Jansen ontwierp het grootste gedeelte erotische schoenen, waar lastig aan is te komen. Maar Sjoeshoes biedt deze schoenen nog wel aan.

Een andere reden waarom ik Sjoeshoes zeker een aanrader vindt is het feit dat zij ook zelf schoenen ontwerpen die geïnspireerd worden op de schoenen van Jan Jansen.

 

Wat is het verschil tussen Jan Jansen en Sjoeshoes.nl?

 

  • Shoesjoes.nl wordt gerund door 2 zeer enthousiaste dames. Vrouwen en schoenen blijven daadwerkelijk goed samen gaan!

  • Shoesjoes.nl verkoopt met name meer schoenen voor dames dan voor heren. Jan Jansen ontwierp voor beide partijen. Maar geen paniek, ook worden er nu steeds meer schoenen ontworpen voor heren.

  • Zelfs voor het allerkleinste publiek zijn er schoentjes te koop! Jan Jansen verkocht alleen voor het volwassen publiek.

  • Jan Jansen ontwierp en verkocht zeer aparte schoenen, schoenen waar je echt van moest houden. Sjoeshoes.nl probeert ook het algemene publiek aan te spreken door minder opvallende schoenen te ontwerpen.

  • Omdat shoesjoes.nl ontwerpt vanuit hun eigen lijn, zijn ze ook goedkoper dan Jan Jansen. Dat is helemaal niet onbelangrijk om te weten.

  • Jan Jansen komt pas weer met een collectie in 2016. Het is dus vrij lastig om nog aan zijn oudere collectie schoenen te komen.

  • Shoesjoes.nl draait echter steeds beter, en heeft ook nog een (duidelijke) website.

  • Shoesjoes.nl heeft hun website qua uitstraling gekoppeld aan hun winkel. Je ziet de schoenen gepresenteerd staan op witte blokken.

 

Shoesjoes.nl zit gevestigd in een kleinere winkelstraat in het oude centrum, namelijk de Houtstraat. In deze straat zitten de bekenden en minder bekende winkels. Echter is het wel een leuk winkelstraatje met gespecialiseerde winkels. Shoesjoes.nl heeft goed en vriendelijke personeel, je kunt merken dat de mensen die hier werkzaam zijn verstand hebben van schoenen. Je wordt goed geïnformeerd over de schoen en de eventuele verzorging van je schoen.

De intentie van Shoesjoes.nl is dat zij graag willen overkomen als een vakmanzaak. Ik raad mensen aan, die in Nijmegen komen winkelen, echt langs deze winkel te gaan. Als je van leuke en aparte schoenen houdt, voel je je helemaal thuis in deze winkel! Woon je aan de hele andere kant van Nederland, kijk dan eens op de website!

Posted on 2015-12-24 Blog 0 1206

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog Archief

Blog Categoriën

Recente Reacties

Geen reacties

Blog search

Related articles

Prev