Jan Jansen schoenen bij Sjoeshoes

Jan Jansen schoenen bij Sjoeshoes

De oorspronkelijke schoenenwinkel in Nijmegen genaamd Jan Jansen is overgenomen door Sjoeshoes. Deze schoenenwinkel streeft ernaar om de stijl schoen van Jan Jansen door te zetten, maar dat valt nog niet zo mee aangezien de ontwerper van deze schoenen er een jaar geleden door omstandigheden met uitleveren is gestopt. Hierdoor werd het aanbod van Jan Jansen schoenen ook een stuk schaarser terwijl er altijd nog vraag naar is. Een nieuwe collectie wordt pas verwacht voor voorjaar/zomer 2016.De schoenen van Jan Jansen

De schoenen van Jan Jansen zijn met name zo bekend doordat ze uniek en vaak erotisch getint waren. Jan Jansen was namelijk geen schoenenontwerper die zich bezig hield met de mode, hij maakte juist schoenen die hij mooi vond in de hoop dat andere mensen ze ook mooi vonden. Jan Jansen vond het een uitdaging om allerlei verschillende kleuren en materialen in zijn ontwerpen te gebruiken. De schoenen werden dan ook vaak omschreven als extravagant, opvallend, geestig enzovoorts. De ontwerper richtte zich met name op damesschoenen, omdat daar meer mee te variëren viel en deze goed verkocht werden.

Voordat Jan Jansen zich had geworpen op het verkopen van schoenen, ging hij ook een cursus volgen in Rome om te leren hoe je schoenen met de hand moest maken. Hierdoor waren alle schoenen die hij aanbood ook allemaal handgemaakt en dus ook uniek. De schoenen waren erg populair onder een groot publiek en tot op de dag van vandaag zijn er nog steeds veel mensen die graag in bezit zijn van Jan Jansen schoenen. Helaas worden de schoenen steeds schaarser en is het vaak een uitdaging om aan echte Jan Jansen schoenen te komen.De schoenen van Sjoeshoes

Om toch zoveel mogelijk mensen tegemoet te komen proberen de eigenaren van deze schoenenwinkel in Nijmegen om schoenen in te bieden in dezelfde stijl als Jan Jansen in een minder hoge prijsklasse. Denk met name aan merken als Papucei, Lisa Tucci en United Nude. Ondanks dat de oorspronkelijke schoenen van Jan Jansen nog steeds populair zijn, gaat het verkopen van Sjoeshoes schoenen ook goed en lacht de toekomst deze schoenenwinkel in Nijmegen toe.

De schoenenwinkel in Nijmegen zit nog steeds in de Houtstraat inhetzelfde pand als waar de schoenen van Jan Jansen werden verkocht. Sjoeshoes biedt een goede service door de twee enthousiaste eigenaren die de zaak runnen. Anders dan bij veel andere schoenenwinkels staat de klant in deze winkel nog centraal en zorgen de dames ervoor dat de klant niets te kort komt.Kortom, Jan Jansen is een erg succesvolle schoenenwinkel inNijmegen geweest, waarvan de schoenen tot op de dag vandaag nog steeds erg gewild zijn. Ondanks deze wens die nog bij veel mensen leeft, is Shoeshoes een waardige opvolger van Jan Jansen en lacht de toekomst deze schoenenwinkel ook toe. Deze schoenenwinkel inNijmegen biedt een uitstekende service, omdat de klant bij deze winkel nog op nummer één staat. Dat is vandaag de dag niet meer zo vanzelfsprekend.

Posted on 2015-12-24 by SjoeShoes Blog 2226

Blog Archief

Blog Categoriën

Recente Reacties

Geen reacties

Blog search

Related articles

Prev
Next